Kolorimetr Klein 10-A

O společnosti:

Společnost Klein Instruments byla založena v roce 1983 inženýry společnosti Tektronix, kteří přišli na způsob, jak vyrobit lepší produkt za nižší cenu. Jejich prvním produktem byl Klein Convergence Gauge, ktetý začali prodávat v garáži v Portlandu v Oregonu. Nakonec se Klein odstěhoval z garáže a vyvinul novější produkty, které konkurovaly a předčily ty, které již existují na konkurenčním trhu zařízení pro testování displejů. Společnost Klein Instruments je dnes známá svou spolehlivostí a vysokou kvalitou výrobků.


O zařízení Klein K10-A:

Ten to kolorimetr má oproti předchozím verzím velmi pokročilou optiku, díky které získává trojnásobně vyšší citlivost než jak to bylo u předchozích generací K10. Klein K10-A pokračuje v tradici jako velmi vysokorychlostní, univerzální, mobilní a
přesný kolorimetr, díky kterému se tato značka stala synonymem spolehlivosti. Její velkou výhodou je schopnost měření už při slabém osvětlení, kdy její rozsah začíná už na 0.00006 a končí až u neuvěřitelných 10 000 Nitů.


Kolorimetr Klein  K10-A lze využít na všechny typy obrazovek nebo projektorů napříč technologiemi jako jsou LCD, DLP, D-ILA, SXRD, plazmové (PDP), LED a OLED, CRT, FED atd.


Specifikace:

specifikace zařízení K10-A

Kolorimetr Klein 10-A

Přijedeme za Vámi

Napište nám nebo volejte.
Naše služby nabízíme na celém území Česka a Slovenska.

Přijedeme za Vámi.

  • +420 602 735 031
  • ( nick: Riddle )

Máte na nás dotaz?
Potřebujete poradit?

Pro optimální nastavení obrazu
používáme profesionální kalibrační technologie


X-Rite 1
Light Illusion 1
AUDIO-VISUAL TECHNOLOGY 1
FancyTV 1
Lumagen Inc. 1
Portrait Displays 1
Professional Video Alliance (PVA) 1
Klein Instruments corp. 1
Murideo SIX-G a SIX-A (4K UHD & HDR generátor a analyzátor signálu) 1
Jeti 1